Menu

Knower & Norrbotten Big Band

Stockholm

Fasching
måndag, 25 september 2017 kl:18:00

Knower & Norrbotten Big Band


Efter succékonserten under Stockholm Jazz Festival kommer Knower tillbaka till Fasching - nu med förstärkning av Norrbotten Big Band!


Multiinstrumentalister, mediagenier och tokhyllade av bland andra Quincy Jones. Los Angeles-duon Knower har framtiden för sina fötter. 2015 gjorde den extremt hypade duon Knower sitt första framträdande i Sverige någonsin på just Fasching och bandet levererade energi, smutsiga beats och en sprakande musikalisk blandning bestående av bland annat pop, funk, jazz och electronica.


Norrbotten Big Band hör inte till dem som skyr ovanliga musikaliska möten och slår nu sig samman med Knower för turné i höst.


– Jag blev blixtförälskad, satt i ett par timmar och bara njöt, berättar Norrbotten Big Bands konstnärlige ledare Joakim Milder som ganska snart började drömma om ett musikaliskt möte mellan storbandet och Knower - som gärna skapar en visuell form för sin musik genom animationer och filmer.


På Fasching bjuder de två banden på ett aktivt möte där ingenting översätts bokstavligen utan musiken består av nyskrivna arrangemang och låtar. Ett helt unikt samarbete!


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

måndag, 25 september 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr - 240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad