Menu

Sarah Klang

Stockholm

Fasching
torsdag, 22 mars 2018 kl:19:00

Sarah Klang


Sarah Klang har varit namnet på mångas läppar under 2017. Från den omtalade konserten på Way Out West och ett knäckande bra framträdande på Reeperbahn Festival i Hamburg till utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg. Sarah har också presenteras bland de första namnen till nästa års SXSW i Austin, Texas, spelat in SVT:s På Spåret och debuterat i P3-rotation med senaste singeln Left Me On Fire. Bara tre låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över – musik att leva i och leva med. Berättelser att känna med och känna igen sig i.


I februari 2018 släpps Sarah Klangs debutalbum Love In The Milky Way och under releaséturnén kommer hon till Fasching för att spela det helt nya materialet!


- Den osannolika debutanten Sarah Klang välte en fullsatt teaterlokal med en sorts hjärtekrossad Weeping Willows-tradition på steroider, i en mantel med orden ”Saddest girl in Sweden” och med en röst större än samtliga använda klichéer. (Dagens Nyheter)


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

torsdag, 22 mars 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

142.5kr - 190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad