Menu

Michael Landau Liquid Quartet 5/3

Stockholm

Fasching
måndag, 5 mars 2018 kl:20:00

Michael Landau Liquid Quartet


En av världens säkraste gitarrister tar med sitt nya band för en resa genom instrumentala fusionballader till bluesbaserad soulrock.


För trogna Faschingbesökare är Michael Landau ett välkänt namn. Han har gästat klubben med egna band och som en del av Steve Gadd Band. Som alltid handlar det om blues och fusion – i händerna på en gitarrist som av många anses som en riktig mästare. Under sin karriär har Landau backat stjärnor som Miles Davis, Michael Jackson och Pink Floyd i studion. Han har blivit utsedd till bäste studiogitarrist i Guitar Player Magazine och förärats en Grammy för sitt arbete med Steve Gadd Band.


Men det är live han ska upplevas. Och med nya projektet The Michael Landau Liquid Quartet fortsätter han utforska sina stora musikaliska influenser: fusion, blues och svängig rock.


- Jag lever för de där tillfällena på scen då ljuden och känslorna blir en kraft som är större än summan av de medverkande musikerna. Det kan vara svårt att prata om musik eftersom det är så känslosamt, men jag vet en sak: jag är definitivt beroende av musik – och helt vilsen utan den. (Michael Landau om Liquid Quartet)


VIDEO: www.youtube.com/watch?v=ASAV_dbe2Mg


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

måndag, 5 mars 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr - 400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad