kl: 20:00

Cristina Branco

FaschingDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Cristina Branco


Fado på egna villkor. Stjärnan Cristina Branco är hyllad världen över för sin unika och innovativa tolkning av den portugisiska traditionen.


Cristina Branco har besökt Sverige många gånger under senare år och biljetterna brukar ta slut snabbare än någon hinner säga ”fado”! Den här gången är hon tillbaka med sprillans nya albumet Branco i bagaget. På den har hon försökt att helt befria sig från fördomar för att skapa helt nya möjligheter för sin musik, inspirerad av färgen vit (på portugisiska: branco) – som rymmer alla färger i sig.


Hon utvecklar alltså sin egen unika fado ytterligare och gör den ännu mer egen, ännu mer Cristina Branco! Med sig på skivan – och på Fasching – har hon sina musikaliska följeslagare Bernardo Moreira, Luís Figueiredo och Bernardo Couto. Alla fyra är redo för att bjuda på den sofistikerade, starka och individuella tolkning av den portugisiska fadotraditionen som de gjort sig kända för.


Cristina Branco - sång
Bernardo Couto - portugisisk gitarr
Bernardo Moreira - kontrabas
Luís Figueiredo - piano


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-05-09 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Kungsgatan 63


Fler tillfällen:Cristina Branco

Cristina Branco, Alfonsina Y El Mar på Spotify

Ulisses

Alfonsina Y El Mar

Cristina Branco, Fado Perdicão på Spotify

Murmúrios

Fado Perdicão

Cristina Branco, Sete Pedaços De Vento på Spotify

Ulisses

Sete Pedaços De Vento

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter


Bild på Tonåringar Framför Mozarts Requiem På Sitt Eget Sätt På Konserthuset Stockholm
PRESS
16 jan
kl: 16:00

Tonåringar Framför Mozarts Requiem På Sitt Eget Sätt På Konserthuset Stockholm

Den 6-7 februari genomför Konserthuset Stockholm satsningen Mozart Rekviem Speak - ett unikt projekt där Mozarts mäktiga och känslosamma dödsmässa från 1700-talet möter tonåringars egna texter med tankar kring liv och död, kärlek och svek. Pressträff sker på Konserthuset den 22 januari. Wolfgang Amadeus Mozarts (1756-91) sista verk, det mytomspunna rekviemet, är musik som lever...

Bild på Designpriset Formex Nova 2019 - Nomineringarna Är Klara
PRESS
16 jan
kl: 14:10

Designpriset Formex Nova 2019 - Nomineringarna Är Klara

Designpriset Formex Nova går till årets nordiska formgivare och delas ut den 20 augusti. Utmärkelsen går till en ung formgivare verksam inom Norden och pristagaren utses av en expertjury. Priset är instiftat av inredningsmässan Formex för att främja god, nordisk design. Här är de nominerade: Island, Theodóra Alfredsdottir Theodora Alfredsdottir är utbildad vid Iceland Academy of...

Hitta oss på Facebook