Menu

Siri Karlsson / Broen

Stockholm

Fasching
tisdag, 25 september 2018 kl:20:00

Siri Karlsson / Broen
Duon Siri Karlsson låter som en hel sekt när de rör sig mellan syntetiska naturljud, improvisationer, hårdhänt noise, psykedelia och sträv melankoli. Mötet mellan akustiska instrument och elektronik ger en spännande ljudbild och förstärker den kontrastverkan som Siri Karlsson alltid arbetar med. Hårt och mjukt, kallt och varmt. Mörker och ljus. Ljudbilden blandar traditionell folkmusik med avantgardistiska syntkulisser. Fria och oförutsägbara utvecklar och omskapar Siri Karlsson ständigt sin mystiska ljudvärld. Siri Karlsson har hittills släppt fyra hyllade album fått flera priser. 2018 skrev de ett beställningsverket Horror Vacui till den elektroniska festivalen SR/P2 Art’s Birthday som släpps som album 2018.


Siri Karlsson är
Maria Arnqvist – altsax, röst, synthar
Cecilia Österholm – nyckelharpa, röst, synthar
+ gäster


Broen är hyllade till skyarna av kritiker, både för debutalbumet “Yoga” och för sina guldglittrande liveframträdanden. Akustisk gyttjetechno? Glittrande lo-fi-danspop? Bandet Broen har skapat ett säreget, närmast psykedeliskt och drömmande universum bestående av jazz, R&B, rap, improvisation, psykedelia, dub och electronica.


Musiken fångar lyssnaren, den är vacker och spännande utan att kännas tråkig. Inte konstigt att Broen har fått ryktet om sig att vara Norges bästa liveband!


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

tisdag, 25 september 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

110kr - 230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad