Menu

Souls of Mischief

Stockholm

Fasching
söndag, 17 juni 2018 kl:20:00

Souls of Mischief
Med debutskivan 93 'Til Infinity slog Souls of Mischief igenom rejält. Deras innovativa och tillbakalutade hiphop jämfördes med namn som De La Soul och A Tribe Called Quest. Souls of Mischiefs fyra rappare A-Plus, Phesto, Opio och Tajai ingick också i hiphop-kollektivet Hieroglyphics som grundades av Del The Funky Homosapien. Men framgången för Souls of Mischief väckte avundsjuka. En person försökte skjuta ihjäl hela bandet, men misslyckades lyckligtvis.


På senaste albumet, There is Only Now, återvänder Souls of Mischief till tiden för skjutningen. Tillsammans med gästartister som Busta Rhymes och Snoop Dogg rappar de om hur det kunde ha gått och dramatiserar hela berättelsen över jazziga beats – signerade producenten Adrian Younge.


Live handlar Souls of Mischief om högsta intensitet och energi. De fyra rapparna spottar ur sig sina berättelser om hur det var då – och hur det är nu. Den smarta, samplingstunga hiphopen har berikats med element från jazzen och har på kuppen blivit ännu mer innovativ!


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

söndag, 17 juni 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180kr - 240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad