Menu

Vivian Buczek & Martin Sjöstedt Trio

Stockholm

Fasching
fredag, 24 augusti 2018 kl:20:00

Vivian Buczek & Martin Sjöstedt Trio


Vivian Buczek är en av våra främsta jazzsångerskor, född och uppvuxen i Malmö med polska rötter. Hon har en enastående känsla för jazzens idiom med en underbar spontanitet, humor och glimten i ögat. Oavsett vilka utmaningar hon ges antar hon sig dem alltid med ödmjukhet och närvaro.


Martin Sjöstedt är en av landets unika musiker och arrangörer som besitter som en av få sina två instrument piano och bas i högsta klass.
2013 inledde Vivian sitt samarbete med Martin och hans trio och sedan dess har de jobbat ihop regelbundet och tillsammans skapat en annorlunda en spännande jazzupplevelse med vackra och fantasifulla arrangemang skrivna av Martin. Trion backar upp Vivians sång på ett ytterst elegant, dynamiskt och följsamt sätt och hejdlöst ger de sig ut i en modernare ljudbild som i sin tur skapar en intressant fusion i dagens jazz.


Kvartetten har mellan 2014 och 2017 spelat in två skivor, Curiosity och Ella Lives som består av en samling originalkompositioner samt en hyllning till Ella Fitzgerald som är en av Vivians största förebilder.
Vivian och Martin Sjöstedt Trio bjuder denna kvällen på musik från dessa två album och publiken kan även förvänta sig några hemliga gäster på scen.


Vivian Buczek-vokal
Martin Sjöstedt- piano
Niklas Fernqvist- bas
Zoltan Czörsz- trummor


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 24 augusti 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr - 270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad