kl: 21:00

Superstar Orkestar

FaschingDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Süperstar Orkestar


Nu infaller den musikaliska våren! Süperstar Orkestar kommer till Fasching med hetta från Balkan.
Trubaci, balkanbrass är den romska festmusiken som tar varje balkanfest till kokpunkten. Här finns verkligen något för alla, halsbrytande och medryckande melodier, rytmer som alla måste dansa till, och glödheta orientaliska improvisationer. Bandets konserter här brukar utvecklas till fester, som får alla att glömma vintermörkret.


Süperstar Orkestar är väl förfarna i hantverket och brinner för den här musikstilen permanent. Sedan sent nittiotal har bandet spelat på otaliga scener, festivaler, bröllop m.m. Flera skivor har det blivit och de har även setts i TV, senast i serien ”Svenskarna i Guca” i SVT.


Jens Edenhed klarinett
Lars Ydgren altsax
Magnus Hedenborg trumpet
David Bryntesson trumpet
Anton Grandert tenortuba
Håkan Säfvestad tenortuba
Göran Christensen bastuba
Erik Nilsson slagverk/bubanj


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-01 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Kungsgatan 63


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards

Vinnarna i Antikbranschens prestigefyllda pris The Collector´s Awards är klara. Pristagarna offentliggjordes på Antikmässan under en glittrande galamiddag på torsdagskvällen 14 februari. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 14-17 februari. I år firar The Collector´s Awards 10 år och som vanligt leddes galan av Pontus Silfverstolpe och Peder Lamm. Sex priser delades ut, men redan...

Bild på Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen

Möbel- och belysningsmässan Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att växa och stärka sin position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design. På årets mässa som avslutades i helgen uppgick 31,5 % av besöken från utlandet. Besökarna representerade 99 länder. Intresset och engagemanget för Stockholm Design Week fortsätter också att växa, i år uppgick...

Hitta oss på Facebook