Menu

Homeboy Sandman & Edan

Stockholm

Fasching
lördag, 16 februari 2019 kl:21:00

Homeboy Sandman & Edan


Rapparen Homeboy Sandman har inte legat på latsidan under senaste tiden. Humble Pi är hans tredje album på lika många år. På nya skivan samarbetar han med producenten och DJ:n Edan – och han har faktiskt inte gjort lika mycket väsen av sig på sistone. Sedan 2009 års mixtape Echo Party har det varit tyst från hans studio.


Men tystnaden därifrån bröts alltså tidigare i år då de båda alt-hiphop-artisterna släppte albumet Humble Pi tillsammans. Skivan är fylld till bristningsgränsen av lekfulla inslag, tvära kast, finurliga textrader och en stor dos samplingsglädje. Bara albumtiteln är ett exempel på detta. Den ödmjuka pajen är naturligtvis medvetet felstavad. Det handlar inte bara om välsmakande hiphop, utan också om matematik: och talet Pi. Och när de båda möts är de ett tydligt bevis på att matematik inte alltid är logiskt. För med Homeboy Sandman och Edan är 1+1 faktiskt mer än 2.


Match.com-dissen i #NeverUseTheInternetAgain är en framtida klassiker på alternativa hiphopscenen – och kommer garanterat att bli en livefavorit. För alla som gillar Organized Konfusion, RZA, GZA, Madlib och Doom!


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 16 februari 2019 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

165kr - 220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad