Menu

The Field

Stockholm

Fasching
lördag, 2 mars 2019 kl:21:00

The Field


Debutskivan From Here We Go Sublime hyllades stort för sitt egensinniga, loopbaserade sound. Och det är ett sound som Axel Willner målmedvetet mejslat vidare på. På skiva efter skiva har han byggt vidare på sitt unika uttryck – till kritikernas och publikens jubel.


Även på 2018 års Infinite Moment handlar det om loopar och repetition. Men en av de saker som gör honom så unik är att han alltid tar sin ljudbild vidare. Nöjesguidens Sara Berg underströk just detta i sin recension av skivan: ” det är svårt att tröttna på ljudbilden, den håller in i det oändliga och låter en upptäcka nya nyanser efter hand”. Det är i detaljerna styrkan ligger. För även om det handlar om en stadig 4/4-rytm väver Axel Willner in referenser till både pop och rock – mitt i de mest ambienta technolåtarna.


Sedan många år bor Axel Willner i Berlin. När han nu återvänder till sin forna hemstad är det med det starkaste materialet hittills i karriären. Efter att ha turnerat runt i hela världen är The Field live en minst sagt väloljad maskin som för något år sedan fick Spins recensent att gå i taket. Han skrev att Axel Willner praktiskt taget ”fick hela publiken att lyfta, eller levitera” under sin New York-spelning. Räkna med att flyga alltså. Och att dansa.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 2 mars 2019 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

187.5kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad