kl: 20:00

Joao Bosco

FaschingDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

João Bosco


När The New York Times porträtterade den då nyss 70 fyllda João Bosco i en omfattande artikel i april 2017 lovordade de honom för hans tekniska skicklighet och fylliga spel. Enligt artikeln är han en artist som rör upp en ”virvelvind av snabbhet och smidighet när han susar genom knepiga takter, harmonier och rytmer från hela Brasilien”.


Och visst är det så - João Bosco – har älskats hemma i Brasilien ända sedan sextiotalet då han började komponera och uppträda. Men sedan tidigt nittiotal är han en lika välsedd som regelbunden gäst vid stora internationella evenemang som exempelvis Montreux Jazz Festival.


Med sin stadiga förankring i den brasilianska traditionens samba och bossa och med en öppenhet och nyfikenhet för influenser från rock och jazz har han skapat ett eget unikt sound. Hans snabba fingrar och hans djupa förståelse för musik trollbinder publik i hela världen. Snart även i Stockholm.


João Bosco – gitarr, sång
Ricardo Silveira – gitarr
Guto Wirtti – bas
Kiko Freitas – trummor


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-08 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Kungsgatan 63


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook