Menu

Nynningen & Stefan Sundström

Stockholm

Fasching
lördag, 6 april 2019 kl:20:00

Nynningen & Stefan Sundström


Den 5 april är det releasefest på Fasching för bandet Nynningens nya album. Det blir en liveinspelad dubbel-vinyl som innehåller både äldre låtar och nyskrivet material.


Bandet NYNNINGEN bildades 1971 och gav bland annat ut albumet "För Full Hals", med tonsättningar av den ryske poetens Vladimir Majakovskijs dikter, en skiva som än i dag räknas som ett av sjuttiotalets viktigaste. Gruppen gjorde en comeback 2016 och har sedan dess gjort ett 70-tal konserter över hela landet. I samband med konserten på Fasching den 5 april släpper Nynningen sin 5:e platta som blir den första på 43 år. Det blir en liveinspelad dubbel-vinyl som innehåller både äldre låtar och nyskrivet material. Dagens Nynningen kompletteras på plattan av Sven Wollter och Matilda Magnusson samt flera andra gäster. På några av de äldre, tidigare outgivna inspelningarna medverkar även Totta Näslund.


Under kvällen den 5 april gästas Nynningen av musikervännen STEFAN SUNDSTRÖM som kommer sjunga egna, Nynningens samt andras låtar på sitt sätt.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 6 april 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

221.25kr - 345

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad