Menu

Aubrey Logan

Stockholm

Fasching
tisdag, 18 februari 2020 kl:20:00

Lyxig jazz med stjärnglans när kaxiga trombonisten och sångerskan Aubrey Logan intar Fasching.


Hon har kallats the ”Queen of Sass” – drottningen av kaxighet. Och det är ett sätt att beskriva den amerikanska sångerskan och trombonisten Aubrey Logan. Ett annat sätt är att prata om hennes ”lyxiga” jazz – där allt låter som hämtat ur en storslagen Broadway-kabaret från femtiotalet. Eller så kan man fokusera på hennes utstrålning och konstatera att hon är en stor stjärna som verkligen kan konsten att både inta och äga en scen – samtidigt som hon sprider strålglans längst ut i publiken.


Aubrey Logan är kort sagt en underhållare som ger allt för sin publik. Hennes röstregister är brett, hon är extremt tonsäker och hon ser alltid till att ge det lilla extra – både i de djupa och stillsamma balladerna som i nummer där musiken pulserar och vibrerar av storstadskänsla – som i låten L.A. exempelvis, en storslagen och humoristisk hyllning till den stad där hon bor.


Aubrey Logan spelar både egenkomponerat och många nummer ur den stora amerikanska sångboken, blandat med soulnummer och swing. Hon står för ett musikaliskt scenuttryck som får livet att kännas både soligare och lättare!


Aubrey Logan - trombon, sång
Dave Johnstone - trummor
Rayko Leon - keyboard
Lorenzo Bassignani - bas
Verushka George - kör
Kat Deal - kör


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

tisdag, 18 februari 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr - 290

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad