Menu

Eric Palmqwist kl 21

Stockholm

Fasching
onsdag, 29 september 2021 kl:19:00

Eric Palmqwists karriär har rört sig över både nittiotalets vibrerande indiescen och tvåtusentalets lågmälda folkpop, inte minst via de egna banden Monostar och EP´s Trailerpark. Under denna tid har han även delat scen med akter som Ron Sexsmith, Ane Brun, Noah and the Whale och The Felice Brothers.


Nu har Eric bytt mono mot stereo och flyttat ut ur trailerparken. Han slår med sitt andra album under eget namn rot med musik och personliga texter på modersmålet. Det är med stolthet vi presenterar en artist med historier att berätta.


Eric Palmqwist kommer med fullt band till Fasching.Förra skivan "En halv gris kan inte gå" som var en temaskiva om vägen ur ett missbruk hyllades av en enig kritikerkår och det nya albumet "Hej då" har fått samma varma mottagande.Jan Gradvall gav den 4 av 5 och beskrev Erics musik som "Pop utan cykelhjälm”.


Eric Palmqwist spelar två konserter denna kväll
Kl 18 (dörrar öppnar kl 17)
Kl 21 (dörrar öppnar kl 20)


Du som har biljett till den tidiga konserten ombeds lämna ditt bord senast 19.30 för att personalen ska kunna städa undan och desinficera lokalen enligt gällande regler inför nästkommande konsert. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, vänligen mejla bord snabel-a fasching punkt se


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

onsdag, 29 september 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 1000

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad