Menu

El Perro del Mar kl 20

Stockholm

Fasching
lördag, 10 april 2021 kl:20:00

I femton års tid har hon varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Distinkt i uttrycket samtidigt som du sällan riktigt vet vad du har att vänta från henne. Ända sedan hon slog igenom med sina egna inspelningar förknippar vi El Perro del Mar med en grace hon aldrig gör avkall på, om än alltid med en ständig öppenhet för nya idéer och olika visuella impulser. Om du följer hennes diskografi från 2005 års debutalbum och framåt märker du snart hur en röd tråd av integritet och värdighet löper igenom produktionen och i sig bildar en helhetsvision.


I år är det faktiskt femton år sedan debutalbumet Look! It's El Perro del Mar! släpptes, vilket kommer att firas med en serie intima spelningar under hösten. Konserterna kommer att ta fasta på materialet från albumet och utforska hur de kan låta i en modern kontext. Med andra ord en unik upplevelse som inte bör missas.


El Perro del Mar kommer att göra 2 separata konserter denna dag
Konsert nr 1
På scen kl 16 (dörrar öppnar kl 15)
Konsert nr 2
På scen kl 20 (dörrar öppnar kl 18)


Du som har biljett till den tidiga konserten på lördagen ombeds lämna ditt bord senast 17.30 för att personalen ska kunna städa undan och desinficera lokalen enligt gällande regler inför nästkommande konsert. Vi vidtar alla åtgärder för att hålla ner smittorisken enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att du ska känna dig säker i våra lokaler.


Varje sällskap kommer att få sitt eget bord. Kom ihåg du får ett bord för så många personer som du köper biljetter till vid ett och samma tillfälle. För frågor kring bordsbokningen, eller om du vill sätta ihop två bokningar till ett bord, vänligen mejla bord snabel-a fasching punkt se


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 10 april 2021 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350kr - 1400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad