Menu

Bo Sundström 28 november kl 20

Stockholm

Fasching
lördag, 15 maj 2021 kl:20:00

Bo Sundström är årets pristagare till det prestigefyllda Evert Taubestipendiet med motiveringen: “Vår pristagare har en förmåga att fånga det lilla ögonblicket, det till synes triviala och göra det till stor poesi. Livsöden likväl som små detaljer fångas i väl avvägda strofer, ofta med finurliga ordvändningar”.


I över 25 år har Bosse med Bo Kaspers Orkester och deras unika sound blivit ett av Sveriges mest uppskattade liveband och med över en miljon sålda album och fem listettor på den svenska albumlistan räknas dom till de absolut största namnen på den svenska musikscenen i modern tid. Bo Kaspers Orkester har precis avslutat den hyllade scenföreställningen “Allt ljus på oss” som spelat för fulla hus på Rondo i Göteborg, Cirkus i Stockholm samt på storslagen arenaturné hela hösten 2018. I somras var Bo Kaspers det band som blev utvalda att leda Allsångstimmen på Skansen som då slog publikrekord.


Bo har spelat in en skiva där han gör egna svenska tolkningar på några utvalda sånger ur den amerikanska jazzrepertoaren. Skivan som fått namnet ”Mitt dumma jag” är inspelad på klassiska Atlantstudion i Stockholm och släpptes den 25:e januari 2018 och fick strålande recensioner.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 15 maj 2021 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320kr - 1280

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad