Menu

Myles Sanko

Stockholm

Fasching
lördag, 3 september 2022 kl:20:00

Den Ghana-födde brittiske pop-soul-sångaren Myles Sanko häller honung och sammet ur rösten och låter blåset och groovet påminna oss om Faschings alla svunna Blacknusskvällar.
Till Fasching kommer den 41-åriga Sanko med sitt sammansvetsade sjumannaband där pianisten Tom O’Grady drar kompositionerna mer åt jazz. Gareth Lumbers saxofon och flöjt, Sam Ewens trumpet och flugelhorn, Phil Stevenson gitarr, Jon Mapp bas och Rick Hudson på trummor är samma uppställning som spelat in Myles Sankos fjärde album ”Memories of love”. En platta som tar Sanko närmare jazzen jämfört med debuten Born in black & whites tydligare funksoul-idiom.
I ballader som Never my friend och Streams of time träder Sanko fram med en djup och varm röst som bär på hågkomster av soullegenderna Bill Withers och Al Green. Nära, känslig och slick pop-soul om relationer, kärlek och fäder.
"Det här albumet är mitt mest personliga hittills, varje låt är ett kärleksminne, en berättelse om kärlek, bra eller dålig, lycklig eller sorgsen. Kärlek är inte alltid som vi föreställer oss i sagor utan ett pågående arbete så länge vi väljer att älska”, säger Myles Sanko.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 3 september 2022 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

165kr - 270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad