Menu

Hebbe Sisters

Stockholm

Fasching
onsdag, 14 september 2022 kl:20:00

The Hebbe Sisters & Jan Adefelt Swingtime Trio
Välkomna till en unik kväll tillsammans med tre sjungande systrar och Jan Adefelt Swingtime Trio! Upplev kända klassiker från swingens värld i specialskrivna sångarrangemang av Emelie Hebbe. Det blir glädje, energi och musik av högsta klass i kombination med fartfyllda dans- och steppnummer.
The Hebbe Sisters
Glädje, utstrålning och musikalitet. Det är ord som kännetecknar dessa tre sjungande, swingande, showande systrar. Emelie, Josefine och Maria Hebbe är tre värmländska, välsjungande systrar som har sjungit sedan mycket tidig ålder. De uppträder regelbundet i många olika sammanhang både i Sverige och utomlands. Nyligen har man kunnat se dem leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto. Systrarna har en förkärlek för swingmusik, men de sjunger även bl.a. pop, klassiskt, musikal och visa. Trion levererar alltid högklassiga program med härlig energi och träffsäker stämsång. Under de senaste tre åren har de hunnit med hela fem turnéer i Schweiz och att släppa två album tillsammans med deras föräldrar i Duo Sentire: En strålande jul (2016) samt På vår blomstrande äng (2017). År 2020 släppte systrarna även sitt efterlängtade tredje album: Jazz It Up and Move tillsammans med Sveriges jazzelit. The Hebbe Sisters jämförs med succétrion The Andrews Sisters och syskontrion levererar sångjazz utan motsvarighet till år 2022.
”The Hebbe Sisters är Sveriges svängigaste sångerskor!”
/Gunhild Carling, jazzmusiker & multiinstrumentalist
Jan Adefelt Swingtime Trio
Jan Adefelt kontrabas - Bengt Stark trummor - Stefan Gustafson piano
Jan Adefelt Swingtime Trio består av tre väletablerade svenska jazzmusiker, som under många år spelat tillsammans med artister som Alice Babs, Monica Zetterlund, Putte Wickman, Jan Allan m.fl. De har även ackompanjerat internationella artister som Clark Terry, Thad Jones, Bob Brookmeyer, Georgie Fame och Harry ”Sweets” Edison. Alla tre är lärare på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm, Bengt och Jan som huvudlärare på sina instrument och Stefan som lärare i jazzpianometodik. Att jobba med swing utifrån ett jazzhistoriskt perspektiv har alltid varit trions signum.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

onsdag, 14 september 2022 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

130kr - 270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad