Menu

Agnes Darelid

Stockholm

Fasching
tisdag, 9 april 2024 kl:20:00

Trombonisten Agnes Darelid har under senaste åren verkat flitigt på  Stockholm- och Sveriges musikscener, både under eget namn och som ofta  anlitad sideman. Hon har setts i flera sammanhang och genrer som med  Loke Risberg Vilddjur Septett, Norrbotten Big Band, Bohuslän Big Band, Beat  Company och Radiojazzgruppen. 2021 var hon en av de medverkande i  Bohuslän Big Bands projekt ”Up & Coming Jazz Talents”, och 2023 en av de  utvalda att representera Sverige i EBUs Euroradio Jazz Orchestra. 
2024 släpper hon sin debutskiva Rise, en språngbräda mot framtiden men  också en tillbakablick över allt det som format. Med lyriska melodier, drivande  rytmer och färgrik harmonik målar hon ett musikaliskt landskap som blir  hennes alldeles egna. Kompositionerna har en stark förankring i den  moderna jazzen, men med lika stor inspiration av allt från koraler och  körmusik till pop, soul och rock. Musiken hämtar ofta direkt inspiration från  händelser ur livet, känslor och funderingar som sprungit fram under resans  gång. Med sig har hon några av de mest uppskattade nya talangerna på  Sveriges jazzscen; Erik Tengholm - trumpet, Britta Virves - piano, Samuel  Löfdahl - kontrabas och Edvin Glänte - trummor.
-------
Välkommen till Fasching!
 
DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00
 
Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.
Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se
 
 
Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.
 
Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.
 

Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

tisdag, 9 april 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120kr - 250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad