Menu

Familjekonsert: Fem Myror - jazzversionen

Stockholm

Fasching
söndag, 26 maj 2024 kl:15:00

Fem myror är fler än fyra elefanter har trollbundit generation efter generation, men vad vore serien utan musiken? Denna konsert kommer musiken stå i fokus och spelas i jazzversion, tillsammans med dess kompositör; legendaren och trumpetaren Bengt Ernryd. Lägg därtill sångerskan Kristin Amparo, pianisten Alex Zethson, basisten Vilhelm Bromander och trumslagaren Anna Lund så kan det inte bli annat än succé. Räknelåtar, trumpetande elefanter, roliga anekdoter och rörmokarrock blandas med en himla massa solon och sväng som får hela familjen att vilja dansa. Som om det inte vore nog är det 50-års jubileum för serien - så bjud med släkt, vänner och bekanta och kom och fira. O vad det låter bra!
Bengt Ernryd - trumpet & komposition
Kristin Amparo - vokal
Alex Zethson - piano
Vilhelm Bromander - kontrabas
Anna Lund - trummor

TA MED DIG BILJETT ELLER BOKNINGSNUMMER FÖR ENTRÉ. Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.   VÄLKOMMEN!

Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.Familjekonsert: Fem Myror - Jazzversionen
2024-05-25 13:00:00
Stockholm, FaschingFamiljekonsert: Fem Myror - Jazzversionen
2024-05-26 13:00:00
Stockholm, Fasching

Datum / Tid

söndag, 26 maj 2024 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad