Menu

Vidya

Stockholm

Fasching
torsdag, 6 juni 2024 kl:20:00

Född i Indien och uppvuxen i Gävle - Vidya är en lekfull och starkt intuitiv sångerska, pianist, kompositör och producent och inspireras av kroppen och dess inre processer, ljud,  form och färg. I Vidyas musik möts  du av hennes rösts sanning och ett pulserande nu. Hon är en prestigelös musiker som låter  sig guidas av en frihetskänsla när hon sjunger och spelar. Vidyas första skiva Peace Play,  blev uppmärksammad i media, bla i Expressen och fick även fick 4/5 i Dagens Nyheter. En  av singlarna rullade också i nationell radio. Hennes andra skiva The Papillon fick även den  fina recensioner både i Sverige och utomlands. Skivan nominerades också till Manifestpriset  i kategorin Årets jazz. 
Nu kommer hennes tredje skiva Adi Shakti är Vidyas tredje album och ett kontinuum av skivan The Papillon, som släpptes  2022 och bottnade i Vidyas upplevelse av att ha funnit och sedan förlorat, sin indiska biologiska mamma. I juni 2022 gick även Vidyas svenska mamma plötsligt bort. Att förlora två mammor på kort tid påverkade Vidya djupt och på flera plan. I detta skede fann  hon tröst i en dikt av Rumi och började komponera musik utifrån den. Vi ser fram emot att välkomna Vidya till Fasching för första gången!
-------
Välkommen till Fasching!
 
DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00
 
Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.
Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se
 
 
Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.
 
Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.
 

Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

torsdag, 6 juni 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125kr - 275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad