Menu

Meshell Ndegeocello

Stockholm

Fasching
lördag, 1 november 2014 kl:20:00

Mångfacetterad sångerska, multiinstrumentalist, kompositör och producent. Men framförallt är Meshell Ndegeocello den briljanta världsbasisten som anlitats av namn som Rolling Stones, Madonna, Alanis Morrisette, James Blood Ulmer, The Blind Boys of Alabama, Tony Allen, John Medeski, Billy Preston och Chaka Khan. Hennes egna skivor har sålt i över en miljon exemplar runtom i världen och hon har Grammynominerats tio gånger.


Meshell Ndegeocello har kryssat fram på den internationella musikscenen under många år utan att fastna i någon exakt genre. Den nya skivan 'Comet, Come To Me' bygger på ett drivet groove, smittande melodier och lyrisk meditation. Det svämmar över av utforskande kreativitet och Meshell sjunger bättre och med mer övertygelse än någonsin. Impulser från jazz, soul, spoken word, new wave, r'n'b, hiphop, rock binds samman med texter som rör jakten på kärlek, rättvisa, respekt, beslutsamhet och lycka.


Hennes fans vet att det oförutsägbara är det förväntade när det gäller denna artist. Det är sällan ordet unik känts mer rätt än just här.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 1 november 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr - 400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad