Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Elin Ruth - Stockholm Jazz Festival 14

FaschingDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Stockholm Jazz Festival


Sedan den hyllade debutskivan Saturday Light Naive har livet varit minst sagt händelserikt för Elin Ruth (tidigare känd som Sigvardsson). Då var hon 21 år, skivan producerades av Lars Winnerbäck och belönades med en rad priser och nomineringar. Sedan dess har hon haft ett turbulent liv, flyttat från Mönsterås via Stockholm till Queens, New York, där hon numera bor med sin amerikanske make. I höst kommer hennes sjätte album, Here Comes The Storm. Ett album där hennes kärlek till soul och blues för första gången blommar ut på allvar, inspelad live och analogt i legendariska Daptone Records studio i Brooklyn.


Nu är det dags att låta materialet leva på scenen! Elins band har inspirerats av låtarna, hennes hesa, kraftfulla sång och tillvägagångssättet i studion. De flesta lyssnare skulle nog gissa att det är ett antal garvade veteraner från södern, och inte några svenska ynglingar, som lirar det luftiga och drivande kompet som â?? liksom låtarna â?? känns fullständigt naturligt.


Nicke Forsberg â?? trummor, Ubbe Hed â?? bas, Torbjörn Eliasson â?? keys, Anders Lewen â?? gitarr, Katti Ottosson och Therese Börjesson â?? kör


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-10-13 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Elin Ruth

Elin Ruth, Love - Acoustic Version på Spotify

Love

Love - Acoustic Version

Elin Ruth, I Only Miss You When You're on My Mind på Spotify

Here Comes the Storm

I Only Miss You When You're on My Mind

Elin Ruth, Love på Spotify

Elin Ruth

Love