Menu

Anna Sise

Stockholm

Fasching
lördag, 6 juni 2015 kl:20:00

Anna Sise är sångerskan och skådespelerskan som har jobbat flitigt på otaliga scener under åren. För Anna är det lika naturligt att medverka i teaterproduktioner och tv-serier som jazzkonserter, musikaler och krogshower, från Stockholms Jazz Festival, Scandinavium, Uppsala Stadsteater till Brooklyn Bowl, New York eller Dramatens stora scen.


I jazzen har hon hittat hem musikaliskt, och på nya skivan â?Detour ahead" har Anna, som så ofta, valt att samarbeta med Martin Sjöstedt, basist, pianist och arrangör.


Skivan som släpps på Fasching den 6 juni spelades in i legendariska Atlantisstudion i Stockholm, och är en melankolisk jazzhistoria med inslag av soul, blues och pop. Anna har producerat själv, men även skrivit delar av materialet, och hon samlade en skara verkliga toppmusiker omkring sig.


Martin Sjöstedt â?? piano, Max Schultz â?? gitarr, Kenji Rabson â?? bas, Moussa Fadera â?? trummor, Thomas Eby â?? percussion, Karl-Martin Almkvist â?? altsaxofon, Karl Olanderson â?? trumpet.


"â?¦ tveklöst bäst i sina musiknummer. Som när Anna Sise går in i rollen som divig soulstjärna, som kunnat ge Dians Ross på pälsen när det begav sig" Svenska Dagbladet


"â?¦Sise har en djup och nyanserad röst som lätt får håret på armarna att resa sig" Orkesterjournalen


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 6 juni 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

85kr - 220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad