Menu

New Places Orchestra med Ebbot

Stockholm

Fasching
fredag, 13 november 2015 kl:20:00

Håkan Broström New Places Orchestra med Ebbot


New Places Orchestra bildades 2010 och har sedan dess gjort en rad intressanta projekt med gästartister samt framgångsrika föreställningar på egen hand. Bandet har arbetat med artister som Viktoria Tolstoy, Rigmor Gustafsson, Tommy Körberg, Meja, Ulf Wakenius, Sven Zetterberg, Jennifer Brown, LaGaylia Frazer m.f.l Samarbetet med gästartister har varit viktigt för att nå en större publik men har även en stark identitet på egen hand.


Ebbot föddes som Torbjörn Lundberg i Västerås 1966. med titlar som låtskrivare och textförfattare, kan han även lägga till trollkarl och producent på sitt visitkort. Vägen till dagens ikonstatus har gått via den norsk-svenska punkbandet Sure Tråkigs Trio (1981-1983), Union Carbide Productions (1987-1993) för att senare komma ut på den internationella scenen med The Soundtrack of Our Lives, (1995--2012).


Det faktum att Ebbot valde att arbeta med New Places Orchestra är kanske ett uttryck för en punkliknande längtan efter frihet. All jazz var punk i början, farligt och störande. Men jazz är inte jazz utan provokation. Ebbot Lundberg tillsammans med New Places Orchestra kommer att skapa något väldigt speciellt och detta är definitivt et nytt soundtrack i hans karriär. Ingen vet exakt vad som kommer att hända, mer än det kommer att bli en minnesvärd kväll.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 13 november 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad