Menu

LaGaylia Frazier

Stockholm

Fasching
fredag, 22 januari 2016 kl:20:00

Sveriges Queen of Soul - LaGaylia Frazier är tillbaks med nytt album! Den 22 januari är det dags för både albumrelease och ett liveframträdande på Fasching. Releasekonserten kommer att bjuda på en spännande mix av nya låtar och en och annan soulklassiker.


Idén till det nya albumet föddes för drygt ett år sedan i ett dynamiskt möte mellan LaGaylia och Sveriges King of Funk, Paulo Mendonca. Paulo och LaGaylia hittade varandra i sin kärlek till musiken och man började smida planer på ett album där man kunde kombinera sina olika influenser till något spektakulärt!


Paulo har skrivit musiken till flera av låtarna och bakom texterna står upphovsmän som Jessie J från England, Thomas ”TK” Karlsson och LaGaylia Frazier själv - för att nämna några. Vi kan förvänta oss ett pop/soul album med edgy beats, starka melodier och texter som kretsar kring teman som ligger LaGaylia nära hjärtat. Plattan är inspelad i Pama Studios med handplockade musiker, varav dom flesta medverkar i kvällens releasekonsert.


Producentteamet är ett samarbete mellan Paulo Mendonca och Magnus ”Mankan” Sedenberg. Albumet ges ut på skivbolaget Pama Records.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 22 januari 2016 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

240kr - 290

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad