Menu

Julkonsert med GUSTAF & VIKTOR NORÉN

Stockholm

Filadelfia Convention Center
måndag, 5 december 2022 kl:20:30

Julkonsert med GUSTAF & VIKTOR NORÉN

I december är det återigen dags för Gustaf & Viktor Noren att inta Filadelfiakyrkan i Stockholm för en intim julkonsert. Precis som förra årets slutsålda julturne så kommer bröderna att under kvällen hylla julen med sånger i folkton. Julkonserten i Filadelfia äger rum 5 december och biljetterna släpps på fredag kl 10.00.

Fördelat mellan de båda står decennier av musikalisk erfarenhet, för den ena som tidigare frontman i Mando Diao och för den andre i Sugarplum Fairy och State Of Sound. Sedan 2019 gör bröderna Gustaf och Viktor Noren musik tillsammans, något som bland annat resulterat singlarna ”Walk With You” och ”Rise Again”, samt en hyllad medverkan i Så mycket bättre. Under hela året kommer de att besjunga våra årstider, bland annat med de redan avklarade vårkonserterna på Cirkus i Stockholm och nu i sommar blir det totalt 11 stopp runt om i landet med start i Huskvarna Folkets park den 19 juni. Lagom till julen 2022 tar de sig åter an vintern med en konsert i Filadelfiakyrkan den 5 december.

– Vi vill bygga traditioner med vår publik. Hitta trygga platser där minnen flyter samman till ett. Vi firade fantastiska kvällar i Filadelfiakyrkan förra julen. Och vi vill inte spela spelningar, vi vill fira spelningar. Tillsammans med publiken. Hylla våra gemensamma traditioner och samtidigt bygga våra egna. Därför är vi så otroligt glada att vi får återvända i jul. Festen fortsätter, hälsar Gustaf & Viktor Noren



Gustaf och Viktor Norens julkonserter har kommit att bli en tradition på vinterns konsertscen, och har hyllats av publiken såväl som journalister på plats och beskrevs i Aftonbladet med orden "Den norenska granen kläs med barnslig lyskraft: eget material, ”Så mycket bättre”-tolkningar och sporadiska julsånger. Det görs med stort hjärta och allt går i folkton”.


OBS. Filadelfia serverar ingen form av alkohol, däremot finns annan servering tillgänglig.


Julkonsert med GUSTAF & VIKTOR NORÉN

www.jubel.se
www.filadelfiaconventioncenter.se

Datum / Tid

måndag, 5 december 2022 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Filadelfia Convention Center

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad