Menu

Alphaville

Stockholm

Filadelfia Convention Center
lördag, 17 februari 2024 kl:20:00

Den 1 november 2023 beslutade Polismyndigheten om ett totalt väskförbud vid större evenemang i Sverige. Förbudet gäller större idrottsevenemang, konserter och festivaler. Väskförbudet gäller tillståndspliktiga eller anmälningspliktiga evenemang. Filadelfia Convention Center omfattas inte av förbudet då evenemang på Filadelfia inte är föremål för enskilda tillstånd. Av hänsyn till våra gäster och vår personal är vi ändå restriktiva vad gäller väskor – lämna därför din väska hemma när du besöker Filadelfia.
Små väskor, mindre än 20x30 cm, kan tas med in i Filadelfia Convention Center.
Större väskor lämnas hemma – med undantag för barns skötväskor samt medicinsk utrustning. Filadelfia erbjuder ingen förvaring för väskor.
Kontroll av väskor kan förekomma, av den anledningen rekommenderar vi att du kommer till Filadelfia i god tid innan evenemangets start.


Sverigefavoriterna ALPHAVILLE kommer till Stockholm och Göteborg nästa februari för att fira 40 års jubileum med två exklusiva konserter.
Syntpopikonerna Alphaville återvänder till Stockholm och Göteborg fem år efter tre utsålda spelningar på Trädgårn och ett utsålt gig på Fryshus Arenan. Tyska idolerna lovar en kväll med alla sina hitlåtar, så som "Big in Japan", "Sounds Like a Melody","Dance with Me", "A Victory of Love", "Jet Set" med fler, toppat med den tidlösa megahiten "Forever Young".
Alphaville inspirerades av New Wave artister som Ultravox! och OMD. Marian Gold träffade Bernhard Lloyd och Frank Mertens för fösta gången i Berlin i slutet av 1981 för att grunda bandet Forever Young. Några år senare bytte dom namn till Alphaville. Bandets nya namn var inspirerat av den eponymiska filmen av Jean-Luc Godard. Debutalbumet Forever Young släpptes 1984 och resten är historia.
Lineup
Marian Gold (Sång)
Carsten Brocker (Keyboards)
David Goodes (Gitarr)
Jakob Kiersch (Trummor)
Alexandra Merl (Bas)
Datum
16/2 Göteborg – Trädgårn
17/2 Stockholm – Filadelfia Convention Center

Biljetter
Biljettsläpp den 27 september klockan 09:00. Mer info via https://a-star.se/

Datum / Tid

lördag, 17 februari 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Filadelfia Convention Center

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad