Menu

Jethro Tull - The Seven Decades

Stockholm

Filadelfia Convention Center
lördag, 14 september 2024 kl:20:00

Jethro Tull med Ian Anderson i spetsen återvänder till Sverige med "The Seven Decades Tour" som bjuder på en resa genom sju decennier av musikhistoria.

Det legendariska rockbandet som har fascinerat publiken i över sextio år återvänder till Sverige med två exklusiva spelningar i Stockholm och Uppsala.

Med över 60 miljoner sålda album, en omfattande global fan bas och över 30 studio- och livealbum under bältet är Jethro Tull fortfarande sig lika! Med Ian Anderson vid rodret är bandets hunger efter kreativitet och nytänkande starkare än någonsin. Jethro Tulls musik spänner över flera genrer, från blues till progressiv rock. Deras unika stil och musikaliska mästerskap tar dig med på en resa genom tid och rum. Med klassiker som "Aqualung", "Thick As A Brick" och "Living In The Past" blir konserten en hyllning till musikhistorien. Följ med på ett musikaliskt äventyr som tar dig tillbaka till bandets tidiga dagar och genom deras utveckling som pionjärer inom sin egna genre. Jethro Tull är känd för sina dynamiska liveframträdanden och vi ser fram emot att välkomna dem till Sverige i höst.

Tider
Dörrar: 19:00
Showstart: 20:00

Den 1 november 2023 beslutade Polismyndigheten om ett totalt väskförbud vid större evenemang i Sverige. Förbudet gäller större idrottsevenemang, konserter och festivaler. Väskförbudet gäller tillståndspliktiga eller anmälningspliktiga evenemang. Filadelfia Convention Center omfattas inte av förbudet då evenemang på Filadelfia inte är föremål för enskilda tillstånd. Av hänsyn till våra gäster och vår personal är vi ändå restriktiva vad gäller väskor – lämna därför din väska hemma när du besöker Filadelfia.
Små väskor, mindre än 20x30 cm, kan tas med in i Filadelfia Convention Center.
Större väskor lämnas hemma – med undantag för barns skötväskor samt medicinsk utrustning. Filadelfia erbjuder ingen förvaring för väskor.
Kontroll av väskor kan förekomma, av den anledningen rekommenderar vi att du kommer till Filadelfia i god tid innan evenemangets start.

Datum / Tid

lördag, 14 september 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Filadelfia Convention Center

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad