Menu

Carola - Drömmen om Julen

Stockholm

Filadelfiakyrkan
torsdag, 1 december 2016 kl:19:30

Efter mer än 30 år som artist är Carola närmast en musikalisk institution i Sverige. I och med sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med ”Främling” etsade hon sig fast i varje svenskt medvetande och några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad av en stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991), är en del av den svenska musikhistorien.

2014 glänste Carola i ”Så Mycket Bättre”. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”. Därefter följde en rad utsålda, hyllande och kritikerrosade turnéer.

Carola befinner sig för närvarande i studion ihop med en av Sveriges mest välrenommerade producenter/arrangörer. Tillsammans spelar de in ett nytt julalbum ihop för piano och liten orkester. Mer information kommer att avslöjas senare i höst.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 425-595 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster Biljettombud.

Show kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se

Datum / Tid

torsdag, 1 december 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Filadelfiakyrkan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr - 635kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad