Menu

Min Bästa jul - en nära julkonsert med Carola

Stockholm

Filadelfiakyrkan
lördag, 28 november 2015 kl:19:30

En nära julkonsert med Carola
Väntan är över - nu kan det bli jul igen!
Carola ger julkonserter i Sverige, Norge och Finland.

Efter den enorma succén med turnén ”Det bästa av mig” med utsålda konserter i både vår och sommar, kan vi stolt presentera ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola”, en traditionell julkonsert med intim sättning och stor värme.

Med utsålda konserter på rekordtid och turnéer som hyllas av både press och publik kan vi glatt konstatera att Carolas återkomst på livescenen är lika efterfrågad som förtrollande. ”Det bästa av mig”-turnén orsakade komplett biljettrusning i våras och sommarturnén ”Det bästa av mig - del 2” blev ett fortsatt segertåg i samma anda.

Under året har vi sett Carola i en grandios sättning med hits uppradade efter varandra i ett högt tempo. I ”Min bästa jul – en nära julkonsert med Carola” ser vi henne i en mer stillsam och intim sättning med rösten i fokus. Tillsammans med omsorgsfullt utvalda musiker bjuder hon på julkonsert med de mest älskade sångerna som exempelvis Nu tändas tusen juleljus, Hej mitt vinterland och Himlen i min famn m fl.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 425-595 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Åldersgräns: 13 år
Show kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se

Datum / Tid

lördag, 28 november 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Filadelfiakyrkan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad