Comedy Weekend #1 På First Hotel Norrtull: Zinat Pirzadeh M.fl.

First Hotel NorrtullDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

På scen: Zinat Pirzadeh, Janne Westerlund, Elin Viljestrand, John Olsson. Vid DJ-båset: DJ Bongo!

Välkommen till Comedy Weekend #1 på First Hotel Norrtull! Utvalda fredagar och lördagar bjuds det på standup comedy av riktigt hög klass där de mest etablerade humorstjärnorna delar scen med de hetaste nya namnen under eminent ledning av Sveriges bästa standupkonferencier Janne Westerlund.

Kom på showen eller kombinera med hotellets fantastiska standupmeny (se nedan)
Middag & Show:
495:- (boka bord på 08-300 350 eller info@hotelnorrtull.se - då behöver du inte köpa separata showbiljetter)

Endast show:
200:- (köp biljetter här på ticketmaster)

Tider
Middagen serveras 18.00-19.30.
Dörrarna till showrummet öppnar 19.30
Showtime 20.00

Adress: St: Eriksgatan 119
Åldersgräns: 18 år.

STANDUPMENY
FÖRRÄTTER
TOAST SKAGEN
På hembakat sirapsbröd, toppad med löjrom. Santa Julia, Chardonnay, Argentina 85:- *
KANTARELLTOAST
På grillat levainbröd. Huber, Riesling, Österrike 100:- *
BRASSERIETS CHARK & OSTBRICKA
Ett urval av kallskuret, dijonnaise, oliver, marinerad taleggio. Villa Maria, Pinot Noir, Nya Zeeland 110:-

VARMRÄTTER
BRASSERIETS FISKGRYTA
Gjord på torsk, lax, skaldjur, fänkål, grädde, saffran – serveras med örtaioli och krutonger. 179:-Hunky Dory, Sauvignon Blanc, Nya Zeeland 110:- *
BRASSERIETS HÖGREVSBURGARE
Med taleggio, bacon och picklad lök. Serveras med pommes frites. 179:- Farina Ripasso, Corvina, Molinara & Rondinella, Italien 110:- *
HALLOUMIBURGARE
Med picklad lök, tomat, taleggio, BBQ-sås. Serveras med pommes frites. 179:- Paso A Paso, Tempranillo, Spanien 85:- *
GRILLAD KALVYTTERFILÉ
Med en ljummen tomatsallad. Serveras med chillibearnaise och rostad klyftpotatis. 245:- Xavier, Grenache & Syrah, Frankrike 100:-

AVSLUTA MIDDAGEN MED EN HEMMAGJORD CHOKLADTRYFFEL
Kaffe/Te

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om vi på Stockholm Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har “snällare” material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Hos oss finns det inga tabuämnen, och är du extra känslig vad gäller skoj kring ett visst ämne – kontakta oss på 0705-549659 så guidar vi dig till rätt show. Välkommen! Med reservation för eventuella ändringar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-21 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Zinat Pirzadeh

Zinat Al Sadat Pirzadeh : född den 22 februari 1967 i Sari i Mazandaran i Iran, är en iransk-svensk komiker, skådespelare och författare.


Pirzadeh kom till Sverige 1991. Hon har arbetat inom äldrevården, modellbranschen och skolan som studie- och yrkesvägledare (bland annat på Rinkebyskolan och på Engelska Skolan Norr samt Fogelströmska gymnasiet i Stockholm) innan hon etablerade sig på den svenska ståuppscenen.


Pirzadeh skriver lyrik och skönlitteratur samt även krönikor för radio och tidningar. Hon har medverkat i Helena Bergströms regidebut Se upp för dårarna samt i Martin Beck-filmen Beck - Det tysta skriket. På den internationella filmfestivalen för dokumentärfilm och tv-program ”The Northern Character” i Murmansk fick filmen Pokerface (regi och manus: Denize Karabuda) med Pirzadeh i huvudrollen ett pris den 19 november 2009.


Zinat Pirzadeh har skrivit diktsamlingen Sånger till Ra och bidragit till antologier som Färdlektyr (2005), Dråpliga kulturkrockar (2006), Vänskap (2008) och Min mormors historia (2009). Den 14 september 2011 utkom hon med första delen av en trilogi och tillika sin debutroman "Fjäril i koppel" på Piratförlaget.


Pirzadeh blev på Svenska standupgalan 2010 utsedd till landets bästa kvinnliga ståuppare med följande motivering: ”Hårt arbetande, rolig och modig som få. Med ett tjockt lager skinn på näsan. Årets kvinnliga komiker är med acklamation Zinat Pirzadeh.” 2013 vann hon priset för "bästa oneliner".