Menu

Allsång med Magnus Carlsson - gäst Pernilla Wahlgren m.fl.

Stockholm

Fjäderholmsscenen
lördag, 28 juni 2014 kl:20:00

Allsång med Magnus Carlsson - gäst Pernilla Wahlgren m.fl.

Insläpp kl 19.00
Start kl 20.00

Från och med i sommar byter friluftsteatern på Fjäderholmarna namn, skepnad och inriktning och blir Fjäderholmsscenen - Stockholms nya folkpark. En utomhusarena med uppträdanden för alla åldrar och smaker. Allt från allsång, stand up, exklusiva konserter till föreställningar med barnens favoritartister.

En lång rad av landets mest folkkära och populära artister kommer att samsas om Fjäderholmsscenen denna sommar. Först ut blir Melodifestivalveteranen och popartisten Magnus Carlsson som under tre lördagskvällar i sommar bjuder fjäderholmspubliken på stjärnspäckad allsång. Uppträdanden som följer består bland annat av en exklusiv konsert med Sarah Dawn Finer och stand up varje onsdag med Sveriges roligaste komiker.

ERBJUDANDE
Köp en prisnedsatt ”skärgårdslåda” och ha din egen picknick på Fjäderholmarna
För dig som köper en biljett till något av Fjäderholmsscenens sommarevenemang erbjuder vi dig en skärgårdslåda till specialpris.
Njut av svenska läckerheter innan föreställningen i unik skärgårdsmiljö. Du kan förköpa din skärgårdslåda via Ticnet vid bokning av din evenemangsbiljett till specialpris. 195 kr (ord.pris 240 kr).
Din skärgårdslåda kan du hämta ut 60 minuter innan föreställningen på scenen mot uppvisande av din biljett.
Skärgårdslådan består av ett knippe Fjäderholmsrökta räkor, gravad lax från Magasinet, ramslöksmajonnäs, rostad potatissallad med haricots verts, schalottenlök och citronvinegrette samt grönsallad. I skärgårdslådan ingår även sprödbakat surdegsbröd med brieost samt mörk choklad.

Till Fjäderholmarna tar man sig enkelt med båt, antingen med Fjäderholmslinjen från Slussen eller från Nybroviken, Kajplats 12 med Strömma Kanalbåtar. Strömma Kanalbåtarnas avgångstider är speciellt anpassade efter Fjäderholmsscenens evenemangstider och erbjuder dig tur och retur biljett för priset av en enkelresa till och från föreställningen.

Karta till Fjäderholmarna: Klicka här

Mer information: www.fjaderholmsscenen.se

Datum / Tid

lördag, 28 juni 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Fjäderholmsscenen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

10kr - 530

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad