Menu

Weeping Willows

Stockholm

Fotografiska
torsdag, 4 februari 2021 kl:18:00

OBS! NYTT DATUM!
Evenemanget den 19/11 2020 flyttas till 4/2 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet eller återlöses senast 16/12. Mer info har mailats till alla biljettköpare.
-----------------------------------------------------------
I november flyttar Weeping Willows in i Fotografiskas Restaurang där de bjuder på en intim och exklusiv spelning inför ett begränsat antal personer. Givetvis ingår en klimatsmart trerätters signerad kocken Paul Svensson.

-Det ska bli jätteroligt att spela live igen! Kontrasten mellan att stå på de stora scenerna med flera tusen i publiken, till att ha mycket färre personer framför sig och att spela fyra dagar i rad kräver lite variation i låtlistan. Men efter 10 skivor har vi ju en del låtar att välja mellan så det kommer garanterat bli en unik, personlig, nära och intim upplevelse, hälsar Weeping Willows

Fotografiskas restaurang drivs på ett lika passionerat sätt gällande sin matfilosofi som Weeping Willows frontman Magnus Carlson för sitt miljöengagemang. Detta skapar möjligheten för oss att för första gången få presentera en 100% helhetsupplevelse där alla sinnen får smaka på resursklokhet och framtidstro. Måltiden kommer att vara föränderlig utifrån säsong, råvaror och innovationer. Fotografiskas växtbaserade kök tar i vanlig ordning avstamp från växtriket där vi letar fram det bästa naturen har att erbjuda just för stunden och kryddar med rikedomarna från djurriket för att optimera utifrån vår framtid och planet. Att allt kommer att användas på hela råvaran och gärna en gång till goes without saying.

Kvällen genomförs i linje med Folkhälsomyndighetens regler, riktlinjer och rekommendationer.
Bland annat genom att skapa ett flöde för att undvika köer, endast erbjuda bordsservering med ca 1 m mellan varje bord, handsprit utställt på dessa samt endast tillåta samma sällskap vid ett bord. Skyltar kommer sättas upp som uppmanar alla att hålla avstånd. Idag är max antal gäster 50 st.

Meddela ev. allergier eller behov av special/vegetarisk kost till biljett@blixten.se senast 2 veckor innan evenemanget. Glöm inte att uppge bokningsnummer.

Arrangör: Blixten & Co och Fotografiska

Datum / Tid

torsdag, 4 februari 2021 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Fotografiska

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad