Menu

Monster Jam 2016

Stockholm

Friends Arena
lördag, 12 november 2016 kl:15:00

Monster Jams fartfyllda världsturné är tillbaka. Imponeras av en storslagen motorfest för hela familjen. Upplev förstklassig förarteknik i en spektakulär tävling och uppgörelse mellan riktigt stora, kraftfulla monstertruckar. Monster Jam - en fullspäckad show för familjer som gillar fart, race, hopp och freestyle utöver det vanliga!

Klicka här för att se ett smakprov av vad som väntar dig på Friends Arena lördagen den 12 november.
* This is Monster Jam är en världstäckande visningsfilm. Truckar och förare varierar. ATV och Speedster medverkar inte i Sverige 2016.

Efter förra årets succé utökas deltävlingarna i Sverige och världsturnén gör comeback i både Göteborg och Stockholm. Först ut är Ullevi 17 september följt av Friends Arena 12 november. Förväntningarna är höga – vilken arena kommer att göra mest ljud ifrån sig? Det är dags för Monster Jam 2016 och Battle Of The Cities.

Monster Jam 2016
När Monster Jam äntligen når Friends Arena den 12 november har monstertruckarna redan haft deltävlingar i Barcelona, Madrid och Rotterdam. Den stora finalen World Finals avgörs slutligen i Las Vegas varje år. Innan dess är det dags för världsturnén att ta plats i Sverige och visa upp sina prestationer live i bland annat race, donuts och freestyle – allt bedömt av en stenhård jury. En sak är säker - det kommer att bli en tuff kamp när giganterna fightas om prispallen!

Träffa förarna på Pit Party
Kom riktigt nära truckarna och dina favoritförare på Pit Party* innan showen mellan 11.00 och 13.00. På den specialbyggda tävlingsbanan av jord får du chansen att röra dig fritt och spana in monstertruckarna, samla autografer och fotografera så mycket du vill.
*Observera att Pit Pass till Pit Party enbart kan köpas i samband med köp av showbiljett. Pit Pass kan inte läggas till i efterhand.

Obs! Det kan ske ändringar när det gäller medverkande monstertruckar och förare.

Collector Ticket
Vår eBiljett används i allt större utsträckning och ger en snabb, säker och enkel tillgång till evenemanget. Men det är inte lika vanligt att eBiljetten sparas som en souvenir som den klassiska pappersbiljetten. Därför har vi tagit fram en ny biljett, en Collector Ticket. Collector Ticket är den perfekta souvenirbiljetten för dig som vill spara ett minne från ett oförglömligt evenemang.

Collector Ticket är en officiell biljett, den ger dig samma snabba, säkra och enkla tillgång till evenemanget precis på samma sätt som våra vanliga biljetter. Biljetten är i plast med ett exklusivt tryck på framsidan föreställande en av de officiella bilderna för konserten/evenemanget, inkl. ett band att hänga kortet i. En riktig souvenirbiljett till de största fansen!
Så använder du kortet: På framsidan, väl synlig, finns den streckkod som skall uppvisas och skannas vid entrén. På baksidan av kortet hittar du information om evenemanget - titel, datum, arena, platsinformation etc.
Ticketmaster Ticnets Collector Ticket kommer att erbjudas på speciellt utvalda evenemang. Följ oss på sociala medier för att se om just ditt önskeevenemang som har Collector Tickets.

We get you in

”Du betalar en avgift på 90 kr per biljett för Collector tickets.
Avgiften läggs på automatiskt längre fram i bokningsflödet.
Leveranstid 30 dagar”


Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

lördag, 12 november 2016 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad