Menu

Justin Timberlake - The Man Of The Woods Tour

Stockholm

Friends Arena
tisdag, 31 juli 2018 kl:19:30

Efter släppet av hans efterlängtade album ”Man of the Woods” i fredags och efter hans episka framträdande på Super Bowl meddelar Justin Timberlake att han tar sin ”The Man of the Woods Tour” till Europa och även utökar sin redan slutsålda Nordamerika-turné ytterligare.


Han har redan sålt över 450.000 biljetter i Nordamerika, och nu är det alltså klart att han tar turnén till Europa och Sverige i sommar.

Den 31 juli intar Justin Timberlake Friends Arena i Stockholm. Biljetterna släpps måndag den 12 februari kl 9.00.

I Nordamerika adderas nu hela 31 nya konserter inkluderat en andra och tredje konsert i Chicago, Toronto, New York, Los Angeles, Las Vegas, Boston, Philadelphia, Washington, Houston, Dalas, Pittsburgh, Cleveland, Atlanta och Memphis. I Europa gör han 16 konserter.

Timberlakes fjärde studioalbum ”Man of the Woods” släpptes i fredags och i natt framträdde han för tredje gången på världens största TV-sändning, och därmed det musikevent med störst publik på hela året – Pepsi Super Bowl LII Halftime Show. Senast JT turnerade var med den hyllade ”The 20/20 Experience World Tour” som sålde ut arenor över hela världen, inkluderat Tele2 Arena i Stockholm i maj 2014.


Mer än fyra år sedan sist – den 31 juli återvänder äntligen en av vår tids allra största popstjärnor och performers till Sverige för en galet efterlängtad konsert.

Vi ses i Friends Arena för att ROCK YOUR BODY!


Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

tisdag, 31 juli 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

565kr - 1195kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad