Menu

Cher

Stockholm

Friends Arena
torsdag, 17 oktober 2019 kl:19:30

Legendariska artisten Cher meddelar idag att hon beger sig ut på världsturné nästa år och gör sina första livedatum i Europa på över 14 år. Den 17 oktober gör multibegåvade artisten, skådespelaren och Broadway-stjärnan ett stopp på Friends Arena i Stockholm med turnén ”Here We Go Again Tour 2019”.

14 år har gått sedan Cher senast nuddade svensk mark med sin ”Farewell Tour”. Ett avsked många trodde skulle bli hennes sista - men inte! Vi är extremt glada och stolta över att idag meddela att den ikoniska Oscars-, Emmy- och GRAMMY Award-vinnande artisten gör ett stopp i Sverige under sin kommande turné ”Here We Go Again Tour 2019”.

Cher kommer bjuda publiken på en hitkavalkad utan dess like baserad på hennes enorma repertoar, som utöver de allra kändaste hitsen också innehåller låtar från det nyligen släppta albumet ”Dancing Queen” – Chers hyllning till Abbas musik som släpptes i samband med hennes medverkan i globala biosuccén Mamma Mia 2 – Here We Go Again, som hyllats och fått lysande recensioner.

Cher startade sin karriär på 1960-talet som en del av duon Sonny & Cher, men gjorde sig snabbt en framgångsrik karriär på egen hand som håller i sig än idag. Med över 50 år i branschen är Cher en av vår tids allra största entertainers. Likt den superstjärna hon är har Cher sålt över 100 miljoner album och tagit sig an utmaningar som utöver inspelningar och turnéer också inkluderat alltifrån skådespeleri och filminsatser, Broadway-gästspel och regi. I somras återvände Cher till bioduken där hon gjorde en fantastisk rollprestation i succéfilmen Mamma Mia! Here We Go Again. Hon är just nu aktuell med sitt nya album ”Dancing Queen”.

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

torsdag, 17 oktober 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad