Ozzy Osbourne

Friends ArenaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Konserten med Ozzy Osbourne (+ Judas Priest) på Tele2 Arena 22 februari (och övriga datum på turnén) blev tyvärr framflyttad pga. sjukdom. Men nu kan vi meddela att det nya datumet blir - samma datum faktiskt - men lördag 22 februari 2020, nu på Friends Arena. Judas Priest är fortfarande special guests för kvällen och svenska Hardcore Superstar adderas som support!

VIKTIG INFO till dig som har biljetter till konserten som skulle ha varit på Tele2 Arena!

Följande gäller för dig som har köpt biljetter till konserten som skulle ha varit på Tele2 Arena:

För dig som har köpt Golden Circle ståplats och Ståplatsbiljett och kan gå på konserten lördag den 22 februari 2020 på Friends Arena gäller följande:

Behåll din redan köpta biljett, den kommer att gälla även på Friends Arena.


För dig som har Sittplatsbiljett och vill gå på konserten på Friends Arena lördag 22 februari 2020 gäller följande:

Nya e-biljetter kommer automatiskt skickas ut under juni månad via Ticketmaster från Stockholm Live med likvärdiga platser till den mailadress som uppgavs vid köptillfället.
Vid frågor maila biljett@stockholmlive.com

Om du inte kan gå på konserten på Friends Arena och vill ha pengarna tillbaka går det bra att återlösa biljetten. Detta sker genom att ringa AXS Call Center på telefon 077-131 00 00 (Öppettider: Måndag-fredag kl 09:00-18:00 och Lördag-söndag kl 10:00-14:00) eller maila till biljett@stockholmlive.com.

Ange ditt bokningsnummer i mailet. Pengarna sätts tillbaka på samma kort som användes vid köptillfället och gäller endast biljetter köpta via AXS.
Sista datum för återlösen av biljetter är den 29 maj 2019.

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-22 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne, Crazy Train på Spotify

Blizzard of Ozz (Expanded Edition)

Crazy Train

Ozzy Osbourne, Under the Graveyard på Spotify

Under the Graveyard

Under the Graveyard

Ozzy Osbourne, Mama, I'm Coming Home på Spotify

No More Tears (Expanded Edition)

Mama, I'm Coming Home

Ozzy Osbourne, egentligen John Michael Osbourne, född den 3 december 1948 i Aston, en förort till Birmingham, är en brittisk rocksångare som blev känd genom Black Sabbath. Han fick sparken från gruppen 1979 efter bråk med gitarristen Tony Iommi. Osbourne slog igenom som soloartist 1980 med albumet Blizzard of Ozz.Han är gift med Sharon Osbourne, som han har tre barn med, Aimee, Kelly och Jack. Han var tidigare gift med Thelma Osbourne, som han har två barn med, Jessica Hobbs och Louis Osbourne.År 1986 medverkade han i skräckfilmen Tysta blodiga natt (Trick or treat) tillsammans med Gene Simmons. Båda har mindre biroller.Osbourne bor dels i Beverly Hills, Kalifornien, USA, dels på ett gods i Chalfont St. Peter, Buckinghamshire, Storbritannien, där han, den 8 december 2003, föll från sin fyrhjuliga motorcykel och fick livshotande skador. Åren 2002-2005 har Ozzy mest uppmärksammats på grund av TV-serien The Osbournes där man får följa Ozzy, hustrun Sharon, samt barnen Kelly och Jack. Ozzy har varit med i en reklamfilm för Blizzard Entertainments spel World of Warcraft, där spelaren hör låten "Crazy Train". I januari 2010 gav han ut självbiografin Jag är Ozzy.Ozzy Osbourne har under 2012 återförenats med sitt gamla Black Sabbath för en ny skiva och turné.John Michael "Ozzy" Osbourne föddes i Aston, Birmingham, England, den 3 december 1948. Hans far Jack arbetade skift som verktygsmakare på GEC och hans mor Lillian arbetade med bildelar på företaget Lucas. John var det fjärde av sex barn; han har två bröder (Paul och Tony) och tre systrar (Jean, Iris och Gillian). Smeknamnet "Ozzy" användes första gången när han gick i grundskolan. När Osbourne växte upp kämpade han med dyslexi och andra inlärningssvårigheter. Allmänna övergrepp från lärare på Prince Albert Road Junior School och Birchfield Road Secondary Modern School i Perry Barr gjorde hans barndom svår. Han drogs då till musikscenen. Han slutade skolan vid 15 års ålder och hade då några olika tillfälliga arbeten.I slutet av 1967 bildade Geezer Butler sitt första band Rare Breed med Osbourne. De spelade två konserter tillsammans, sedan bröt de upp. Efter att ha varit separerade en tid återförenades Osbourne och Butler i Polka Tulk Blues tillsammans med gitarristen Tony Iommi och trummisen Bill Ward. De bytte bandnamn till Earth, men eftersom det redan fanns ett band med samma namn beslöt de att byta namn igen och valde slutligen namnet Black Sabbath baserat på en film regisserad av Mario Bava. Bandet hade lagt märke till hur folk gillade att bli rädda och inspirerade, vilket ledde till att Iommi och hans partner beslöt att spela en mycket tung bluesstil spetsad med dystra ljud och dyster text. Under inspelningen av debutalbumet läste Geezer en bok om övernaturliga ting och drömde en natt om en mörk figur som stod vid hans säng. Butler berättade för Osbourne om drömmen och tillsammans skrev de texten till Black Sabbath, en av deras första låtar i en mörkare stil.