Menu

Ozzy Osbourne

Stockholm

Friends Arena
fredag, 5 maj 2023 kl:19:00

Meddelande från arrangören

Datum för konserten på Friends Arena blir fredag den 5 maj 2023. Köpta biljetter gäller också till det nya datumet.

BILJETTINFORMATION

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Om du inte kan gå det nya datumet så fanns det möjlighet att göra ett återköp.Sista dagen för återlösen var 19 februari 2022.

OBS! att återbetalningen kommer att ta längre tid än vanligt, vi ber om överseende med det. Har du inte fått dina pengar efter den 19 februari 2022- vänligen kontakta den biljettleverantör du har köpt dina biljetter ifrån (se längst ned för kontaktinfon)

Beronde om du har köpt din biljett via Ticketmaster eller AXS (för Tele2 Arena konserten) så finner du nedan info vad som gäller för just den biljett du har. Längst ned finner du kontaktinfo till respektive biljettförsäljare.

För dig med ståplatsbiljett
Om det står Tele2 Arena på din ståplatsbiljett så gäller den fortfarande till det nya konsertdatumet och du behöver inte göra någonting. För biljettfrågor och eventuell återlösen, kontakta AXS.

Om det står Friends Arena på din ståplatsbiljett så gäller den fortfarande till det nya konsertdatumet och du behöver inte göra någonting . För biljettfrågor och eventuell återlösen, kontakta Ticketmaster.

För dig med sittplatsbiljett
Om det står Friends Arena på din sittplatsbiljett så gäller den fortfarande till det nya konsertdatumet och du behöver inte göra någonting. För biljettfrågor och eventuell återlösen, kontakta Ticketmaster.

Om det står Tele2 Arena på din sittplatsbiljett är den inte giltig för inträde och ersättningsbiljett har sedan tidigare skickats till dig via de kontaktuppgifterna som stått i bokningen.

Övrig info
Om det inte står något pris utskrivet på din sittplatsbiljett så köpte du den när spelningen fortfarande var planerad på Tele2 Arena och kontaktar AXS för biljettfrågor och eventuell återlösen.

Om det står ett pris utskrivet på din sittplatsbiljett så köpte du den när spelningen var flyttad till Friends Arena och kontaktar Ticketmaster för biljettfrågor och eventuell återlösen.

Hur kontaktar jag respektive biljettleverantör:

För att komma i kontakt med Ticketmaster klicka här

För ansökan om återbetalning då biljett är köpt via Ticketmaster
klicka här


För att komma i kontakt med AXS klicka här

Hälsning från OZZY:
“Due to the ongoing uncertainty with full capacity events and travel logistics in much of Europe, we have come to the difficult decision to postpone my 2022 tour to 2023. Original tickets remain valid for the new dates. I want to thank all of you and Judas Priest for your continued patience and support. OZZY".

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

fredag, 5 maj 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad