Menu

Lady Gaga - The Chromatica Ball

Stockholm

Friends Arena
torsdag, 21 juli 2022 kl:19:30

LADY GAGA TILL SVERIGE MED TURNÉN ”THE CHROMATICA BALL”

Äntligen kan Lady Gaga presentera ”The Chromatica Ball”, sommarturnen som består av ett begränsat antal exklusiva konserter. Utöver de konserter som meddelades före pandemin, adderas ytterligare åtta datum till turneplanen. Stadionturnen startar den 17 juli i Düsseldorf, följt av konserter i Stockholm, Paris, London, Toronto och sedan ett flertal konserter i USA. Turnen kommer att bli en fullskalig Lady Gaga popshow fylld av fansens favorithits och vi kommer för första gången få höra det listtoppande och Grammy-vinnande albumet ”Chromatica” live. Den 21 juli kommer Lady Gaga till Friends Arena i Stockholm!

Biljetter till de adderade datumen på Lady Gagas ”The Chromatica Ball” släpps på fredag 11 mars för konserterna i Arnhem och London. Måndag den 14 mars släpps resterande datum.

Biljetterna till konserten på Friends Arena i Stockholm den 21 juli släpps på måndag 14 mars klockan 09:00 via LiveNation.se

Biljetterna till de framflyttade datumen i Paris (24 juli), London (29 juli), Toronto (6 augusti), East Rutherford (11 augusti), Chicago (15 augusti) och Boston (19 augusti) finns ute nu. Redan köpta biljetter gäller till de nya datumen i sommar.

Fans kan också få tillgång till ett VIP-paket som innehåller premiumbiljetter, specialinträde och mycket mer. För information om VIP-paket, besök vipnation.com och för all information om turnen och biljetter, besök www.livenation.se


För varje såld biljett doneras 1,00 USD till Born This Way Foundation. Born This Way Foundation, som grundades av Lady Gaga och hennes mamma Cynthia Germanotta 2012, stödjer ungdomars välbefinnande och arbetar för att bygga en snällare och modigare värld med lättillgängliga resurser.

För fullständig information om turnen och biljetter, besök www.livenation.se
och


Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

torsdag, 21 juli 2022 kl: 19:30

Plats

Stockholm
Friends Arena
Friends Arena, Solna


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad