Menu

Monster Jam 2023

Stockholm

Friends Arena
lördag, 11 februari 2023 kl:15:00

Monster Jam är tillbaka i Stockholm
Friends Arena 11 februari 2023 15.00

Monster Jam® - världens största motorsportupplevelse för hela familjen, som inte lämnar någon oberörd, kommer till Stockholm! Fans och spänningssökare på utsålda arenor runt om i världen vittnar om fantastiska trick, grym racing och galna stunts. Konstruerade till perfektion intar de mest populära monstertruckarna på fyra ton arenan, inklusive den legendariska Grave Digger®, 14-faldiga världsmästaren Max-D, mäktiga Megalodon® och ännu fler, tävlar de på gruset och tänjer på alla gränser i hastighet och skicklighet. Dessutom, se en spännande uppvisning i freestyle motocross (FMX). Upplev full gas och kul för hela familjen - bara på Monster Jam. Så stort som det kan bli!


PIT PARTY S L U T S Å L D!!
Friends Arena 11 FebruarI 2023 11.00 – 13.00

Det roliga börjar på Monster Jam Pit Party. Innan evenemanget kan du uppleva de enorma Monster Jam-truckarna på nära håll, träffa förarna, ta bilder och njuta av oförglömliga familjevänliga aktiviteter. Dessutom får du en se hur monstertruckarna är byggda för att klara konkurrensen. Ta med hela familjen till Monster Jam Pit Party, den enda platsen där du kan få tillgång till dessa mekaniska underverk.


VIKTIGT
Biljetten är en värdehandling, fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

PIT PARTY
Med ett Pit Pass tar du dig in på banan innan tävlingarna börjar och kan titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer och fota så mycket du vill.

När du köper din showbiljett kan du köpa till en Pit Party biljett. Observera att Pit Party biljetten endast är giltig tillsammans med uppvisande av en showbiljett till MONSTER JAM 2023

Passa på att köpa din biljett och Pit Party redan idag!


Barn/Familjer

Barnpris för barn 3 - 12 år finns inom alla priskategorier. Barn under 3 år sitter i målsmans knä, ingen biljett behövs för barnet.

Hög ljudvolym, vi rekommenderar alla att använda hörselskydd, även vuxna.


Tider/Program
Program Pit Party (Showbiljett + Pit Party biljett krävs)
11.00 Entre Pit Party öppnar, entre A.
13.00 Pit Party området stänger.


Monster Jam Show
15.00 Showen startar.
Mer information kommer senare.


Observera att tiderna kan komma att ändras. Uppdaterad information finner du alltid på friendsarena.se.

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

lördag, 11 februari 2023 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad