Menu

BEYONCÉ - RENAISSANCE WORLD TOUR

Stockholm

Friends Arena
onsdag, 10 maj 2023 kl:19:00

Köpt biljett återlöses ej.
Byte av biljetter mellan konsertdatum erbjuds endast i mån av plats från och med torsdag 9 februari

BEYONCÉ ÅKER UT PÅ VÄRLDSTURNÉN RENAISSANCE WORLD TOUR

Efter det enormt framgångsrika släppet av Beyonces sjunde studioalbum, RENAISSANCE, kommer nu världsstjärnan med RENAISSANCE WORLD TOUR, hennes första soloturne på över sex år.

Världsturnen har premiär på Friends Arena i Stockholm den 10 maj 2023!

Biljetter släpps på tisdag 7 februari klockan 10:00

Som BeyHive medlem får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar måndag 6 februari 10:00 och är tillgängligt till 18:00 samma dag.

Turnen 2023, producerad av Parkwood Entertainment och arrangerad av Live Nation, startar den 10 maj 2023 på Friends Arena i Stockholm. Turnen rullar sedan vidare i Europa till bland annat Cardiff, Edinburgh, Sunderland, Paris, London, Marseille, Amsterdam och Warszawa. Turnen fortsätter sedan till Nordamerika med konserter i Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas, Los Angeles, Houston och fler.

INFO KRING BILJETTKÖP
Du behöver ladda ner Ticketmasters app för att kunna använda dina biljetter.
Dina biljetter kommer att finnas tillgängliga i appen senast 3 dagar före evenemanget.

Möjligheten att överföra dina biljetter kommer att vara aktiv 3 dagar innan evenemanget äger rum.
Detta för att säkerställa att biljetterna förblir i fansens händer och distribueras korrekt.

Fan Guarantee gäller ej på köp som görs på biljettsläppsdagen 7 februari 2023 / Fan Guarantee does not apply to purchases made on onsale February 7th 2023

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

onsdag, 10 maj 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad