Menu

Bussresa - Taylor Swift - Friends Arena 18 Maj

Stockholm

Friends Arena
lördag, 18 maj 2024 kl:15:00

Taylor Swift är en mångbegåvad singer-songwriter och global superstjärna som har fängslat publiken med sina innerliga texter och catchy melodier. Hon har befäst sig själv som en av de mest inflytelserika artisterna de senaste åren. Nu kommer hon till Sverige med ”The Eras Tour” för tre konserter på Friends Arena i maj.
LarssonBuss - Örebro löser transporten till och från konserten. Lämna bilen hemma, slipp parkeringsbekymmer. Vi tar hand om resan åt dig, så du kan koppla av och se fram emot en fantastisk konsertupplevelse.
Priset är endast 395 kr för att njuta av en bekväm och prisvärd resa till konserten.
15:00 från Kumla (Shell)
15:20 från Örebro (Resecentrum hpl M/N)
15:50 från Arboga (Dinners)
Framme vid Friends Arena ca 17:30


Hemresa sker direkt efter konsertens slut.

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

lördag, 18 maj 2024 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad