Menu

Monster Jam 2014

Stockholm

Friends Arena
lördag, 8 november 2014 kl:15:00

Monster Jams monstertruckar är tillbaka på Friends Arena i en ny spektakulär motorshow för hela familjen. Det är dags att göra upp om vem som är snabbast, fräckast, coolast, starkast och står för de längsta, högsta och mest galna luftfärderna. Allt på stor bana under stängt tak på Friends Arena. Häng med och se och njut av förarnas förstklassiga teknik när de tar sina mer än 4 ton tunga monstertruckar med urstarka motorer på över 2 000 hästkrafter runt banan och över alla hinder.

En av de vrålande monstertruckarna heter The Mauler och pryds av Alexander The Mauler Gustafssons fighting face. Monster Jams monstertruck The Mauler körs av den svenske racingstjärnan Alx Danielsson. Så gör dig redo att se den svenska monstertrucken utmana de andra monstertruckarna i en fartfylld och osande kamp.

Publikfavoriterna Grave Digger, Maximum Destruction och El Toro Loco är på plats.
Du får vara med när de utmanar de andra fyrhjuliga superstjärnorna i tuffa race och freestyle-tävlingar. Med ett Pit Pass tar du dig in på banan innan tävlingarna börjar och kan titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer
och fota så mycket du vill.

Monster Jam bjuder också på Freestyle Motorcross med några
av världens absolut bästa åkare.

Pit Party
Med ett Pit Pass tar du dig in på banan innan tävlingarna börjar och kan
titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer
och fota så mycket du vill.
Uppdatering (7 oktober): De enskilda Pit Party-biljetterna är nu slutsålda. Det finns fortfarande ett begränsat antal biljetter i kategori A där Pit Pass ingår.

Grupper
För förmånliga rabatter till grupper över 15 personer kontaktas biljett@swedenarena.se eller tel 08-502 536 72

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

lördag, 8 november 2014 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad