Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Manowar - The Final Battle | Stockholm 18/11

Fryshuset ArenanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Manowar kommer till Sverige på sin The Final Battle World Tour


15 november: Arbis, Norrköping
18 november: Fryshuset Arenan, Stockholm
20 november kl 19.00: Trädgårn, Göteborg
20 november kl 22.00: Trädgårn, Göteborg


Manowars storslagna återkomst till vikingarnas land kommer att bli något alldeles speciellt. De kommer att göra 2 (!) spelningar samma kväll i Göteborg!


Biljetter för samtliga fem spelningar släpps torsdag 27 april 10.00. Biljetter för de svenska spelningarna finns här: www.tickster.com/sv/p/triffid-and-danger


För en komplett lista över turnédatum, biljettlänkar och annan info, gå till manowar.com/tour och följ Manowar på facebook.com/manowar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-11-18 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Manowar

Manowar, Kings Of Metal på Spotify

Kings Of Metal

Kings Of Metal

Manowar, Carry On på Spotify

Fighting The World

Carry On

Manowar, Fighting The World på Spotify

Fighting The World

Fighting The World

Manowar är ett amerikanskt heavy metal-band som bildades i Auburn, New York 1980 av Joey DeMaio, före detta pyrotekniker för Black Sabbath, och gitarristen Ross the Boss.


Det sägs att ljudnivån vid en konsert uppmättes till 129,5 dB. Enligt Manowars officiella webbplats skall sångaren Eric Adams ha sjungit i hela 136 dB under en konsert på 1980-talet. Då fanns de även med i Guinness rekordbok som världens mest högljudda band. Enligt flera hemsidor har Eric och de andra bandmedlemmarna också öppnat ett museum på tyska gränsen mot Tjeckien där de stolt visar upp krigsrekvisita och sig själva uppförda som vaxdockor iförda läderklädsel och svärd härstammande från anglosaxiska tidsåldern.


2006 bildade Manowars basist Joey DeMaio skivbolaget Magic Circle Music, som sedan dess har gett ut både Manowars och ett flertal andra metalbands skivor. Bland annat är de ansvariga för stämningen mot Rhapsody of Fire.