Menu

Cory Wong - Fryshuset Arenan

Stockholm

Fryshuset Arenan
torsdag, 28 september 2023 kl:18:00

Cory Wong (US)
Fryshuset Arenan 28 september 2023
Dörrar 18:00
Konsertstart 19:00
Åldersgräns 13 år
Musik motiverar på det mest primala sättet.
Du nynnar instinktivt på en låt för att bli motiverad på morgonen, för bränsle på löpbandet, för att soundtracka din pendling, eller som förspelet till en stor utekväll.
Lika mycket som Cory Wong värdesätter sina roller som gitarrist, kompositör och producent, anser han sig först och främst vara en en "hypeman".
Direkt från Minneapolis positionerade Cory sig själv som musikens svar på motiverande talare som Tony Robbins. Huvudsnurrande rytmgitarrtrollkarl, tekniskt fulländad med högljudda skämt och en fantastisk utstrålning på scen gjorde honom till eftertraktad instrumentalist för diverse stora stjärnor och till en hyllad soloartist.
Han lånade ut sina talanger till tv-program som The Voice i början av sin karriär. Efter ett improviserat möte med Princes band, korsade han vägar med Vulfpeck som välkomnade honom som en frekvent gästartist och medlem i bandet. Gruppen befäste ett fruktbart partnerskap och utnämnde sin mest populära instrumentallåt till "Cory Wong", som hyllning. Han lyste upp scenen i bandet överallt från Red Rocks Amphitheatre till Madison Square Garden, och förblir en hörnsten i Vulfpecks stora spelningar.
"Jag vill att folk ska uppleva instrumental musik på ett annat sätt. Det här är hype. Det är mer än bara gitarr." - Cory Wong

Datum / Tid

torsdag, 28 september 2023 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Fryshuset Arenan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

420

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad