Menu

ERRA + Silent Planet + Invent Animate + Sentinels

Stockholm

Fryshuset Klubben
måndag, 27 februari 2023 kl:19:30

ERRA har skapat ett eget namn för sig själva i sina egna termer. Beslutsamhet och stadig dedikation har definierat ERRAS väg till att ha en unik koppling till sin publik som blir större och större hela tiden. Namnet ERRA är taget från en homonym akkadisk krigs- och pestgud.
ERRA bildades 2009 i Alabama och från början var det ett gäng highschool-kompisar som gick ihop och startade allt. Dagens ERRA består av Alex Ballew (trummor), Jesse Cash (gitarr/cleansång), J.T Carvey (ledsång) och Conor Hesse (bas).
Alabamabandets sound kan beskrivas som titaniska riffs, förtrollande melodier med ett progressivt inslag. Deras fullängdare ”ERRA” släpptes 2021 och spelades in, mixades och mastrades av den Grammy-nominerade duon Carson Slovak och Grant McFarland som bland annat jobbat med August Burns Red och From Ashes to New.
De har tidigare turnerat världen över med band som Dance Gavin Dance, August Burns Red, TesseracT, As I Lay Dying med flera vilket har fått deras fanskara att växa ytterligare. Nu väntar det oss en episk konsert på Fryshuset Klubben när ERRA för första gången spelar i huvudstaden och som support ser vi Silent Planet, Invent Animate och Sentinels.
Åldersgräns 18 år

Datum / Tid

måndag, 27 februari 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset Klubben

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad