Menu

Architects

Stockholm

Fryshuset
lördag, 22 oktober 2016 kl:19:30

All Our Gods Have Abandonded Us spelades in helt och hållet i Göteborg och har hyllats som ett nästa steg i en genre som enligt många har stagnerat. Det är ett album där Architects vägrar att be om ursäkt - de tvekar inte heller för att trampa på några tår på vägen, med en skiva som är lika ärlig som den är mörk och utmanande.

Gitarristen Tom Searle sammanfattar skivan så här:
“To me, All Our Gods… is about getting to the root of the dysfunctions and disillusionment that cause all of this mess, be it personal or political or environmental

Väckarklockan som senaste skivan är för hela musikvärlden är heller inget ny företeelse för Architects. De har utmanat omvärlden och omdefinierat metal och metalcore flera gånger om genom åren. Architects har levt upp till sitt namn, då de ritat om hela grunden för en genre som var i stort behov av en förändring.

Med sju album i ryggen och låtar som Gravedigger, These Colours Dont Run, Naysayer och från senaste albumet: A Match Made In Heaven - så har Architects gått från att vara lokala hjältar i Sussex till att nu vara ett av världens främsta band inom sin genre.

Pionjärer, trendsättare - arkitekter. Och Sverige har blivit något av ett andra hem för Architects, därför längtar vi lite extra mycket till lördag 22 oktober då de kommer hem igen - för en efterlängtad spelning på Fryshuset i Stockholm!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 260 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

lördag, 22 oktober 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad