Menu

Jacob Whitesides

Stockholm

Fryshuset
söndag, 19 februari 2017 kl:19:30

Nytt datum - 19 Februari 2017.
Köpt biljett gäller men återlösen kan göras om man inte kan gå det nya datumet. Maila info@ticketmaster.se och ange vilket bokningsnummer det gäller.

Nytt datum för Jacob Whitesides i Sverige!

Jacob Whitesides planerade konsert i Sverige blev nyligen flyttad pga. en krock med en pågående turné i USA. Nu står det klart att konserten istället flyttas till den 19 februari - på Fryshuset i Stockholm!
Som om inte det vore nog så släpper Jacob sitt debutalbum Why? redan nu på fredag! Albumet går att förbeställa på iTunes nu och vi kan väl minst sagt konstatera att skivan är efterlängtad...

Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!

18-årige Whitesides släppte sin debut-EP ”A Piece Of Me” i februari 2015 och i USA landade släppet på förstaplatsen på iTunes Singer/Songwriter Chart, tredjeplatsen på Pop Album Chart och femteplatsen på den totala listan. Utöver framgången i hemlandet så toppade han även listorna i England, Kanada, Portugal, Australien, Brasilien och Frankrike. Framgången ledde till att hans första turné i Europa sålde slut på rekordsnabba 8(!) minuter.
Trots Jacobs unga ålder så driver han det egenstartade Double U Records – som fungerar som skivbolag, turnébolag och merchandiseföretag, allt i ett. Whitesides bryter mot nästan alla förskrivna regler om hur man ”ska” göra i musikbranschen och 18-åringen från ”Smoky Mountains” utanför Knoxville, Tennessee har gjort nästan allt på egen hand – och se hur långt det har tagit honom redan.

I december 2015 utsågs han av Spotify USA till en av artisterna att hålla koll på under 2016 och med succén med singeln Lovesick så kan vi inte göra annat än att hålla med! Framtiden ser minst sagt ljus ut för Jacob - nu väntar vi bara på debutalbumet och sen kommer han till Sverige!

19 februari - Fryshuset i Stockholm. Ses där!

JacobWhitesides.com


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 260 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

söndag, 19 februari 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad