Menu

You Me At Six

Stockholm

Fryshuset
torsdag, 23 mars 2017 kl:19:30

You Me At Six släpper album och återvänder till Sverige!
Äntligen är det dags för ett nytt album från brittiska You Me At Six! Väntan har varit stor ända sedan förra albumsläppet Cavalier Youth från januari 2014. Nästan exakt tre år senare, 13 januari 2017, släpps bandets efterlängtade femte album: Night People! Med helt nytt material, tillsammans med alla deras tidigare verk, beger sig bandet ut på turné under 2017. Den 23 mars kommer bandet till Fryshuset i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 11 november kl. 09.00 via LiveNation.se!

Med låtar som Stay With Me, Crash, Underdog och senaste succésingeln Night People (som också är titelspåret på nya albumet) har det brittiska rockbandet skapat sig ett namn genom åren - även långt utanför det lilla hemsamhället Weybridge i engelska Surrey.

You Me At Six har länge inspirerats av band som Blink-182, Incubus och Thrice i sin musik - men har ändå alltid skapat något helt eget, vilket har gjort att deras fanbase har växt stadigt genom åren, inte minst i Skandinavien.

Bandet har sålt över 600 000 album världen över och har tre topp-5 album i UK, där det senaste Cavalier Youth nådde förstaplatsen. Det kommande albumet har spelats in i Black Bird Studios i Nashville med Grammy-belönade producenten Jacquire King (Kings Of Leon, James Bay) och skivan mixas av Andrew Scheps (Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers). Det är inte svårt att gissa att även bandets femte skiva blir en succé!

Bandets enda spelning i Sverige blir den 23 mars på Fryshuset i Stockholm och är en del av en omfattande Europaturné. Vi ses där!


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 320 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

torsdag, 23 mars 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad