Menu

Attila

Stockholm

Fryshuset
måndag, 17 april 2017 kl:19:30

Atlanta-bandet Attila albumaktuella - återvänder till Sverige!

Senast Attila var i Sverige var det som bejublad support till Hollywood Undead - i mars 2016. Mycket har hänt sedan dess. Bandet har signat till nya storsatsande skivbolaget SharpTone Records och häromdagen kom bandets sjätte fullängdare: Chaos! Måndag den 17 april kommer bandet tillbaks för en helt egen konsert - på Fryshuset i Stockholm!

Biljetter släpps onsdag 16 november kl. 10.00 via LiveNation.se!

Det blir inte mycket hårdare än Attila. Det Atlanta-baserade metalcorebandet bildades 2005 av sångaren Chris Fronzak, medan han fortfarande gick i high school. Debutalbumet Fallacy kom 2007 men det var med albumet About That Life från 2013 som man slog igenom på allvar och blev ett globalt namn för den växande metalcorescenen.

Låtar som Middle Fingers Up, About That Life, Party With The Devil och från senaste albumet: Moshpit, har etablerat Attila på allvar och det är med deras unika mix av metalcore, deathcore, rapcore och nu metal som man skapat sig en lojal fanbase världen över.

I somras signade bandet på Markus Staiger (Nuclear Blast) och Shawn Keiths helt nya label SharpTone Records. Där är bandet en av de starkast lysande stjärnorna, tillsammans med Emmure, Don Broco och Miss May I bland annat.
Nu längtar vi efter att få se bandet på Fryshuset den 17 april! Det lär bli varmt, svettigt och extremt j*vla röjigt!


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 240 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

måndag, 17 april 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

265kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad